kariyer planlama meslek seçimi Videolarım

Meslek Seçimi ve Kariyer Planlamasında Nelere Dikkat Edelim?

Bu videoda eski öğrencim Oğulcan Tatar’la öğrenciyken çalışma hayatına atılmanın ne gibi avantajlar sağladığını, meslek seçiminde ve kariyer planlamada gençlerin dikkat etmesi gereken noktaları konuştuk.

Gençlerin meslek seçimini üniversite tercih dönemine bırakmasının sakıncalarını, meslekleri tanımak için neler yapabileceklerini, fark yaratabilmek için kariyer planlamalarında nelere dikkat etmeleri gerektiğini paylaştık. Oğulcan’a bu keyifli paylaşımı için çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

 

Oğulcan Tatar Kimdir? 

Oğulcan Tatar 22 yıla çok fazla şey sığdırmış bir genç. Hem üniversitede okuyor, hem Türkiye ve dünyayı geziyor, hem de çalışıyor. Bu genç gezgin şimdiden 20’den fazla ülke gördü ve tavsiyelerini Hürriyet Seyahat (http://www.hurriyet.com.tr/seyahat/ge…), CNN, KadıköyLife ve kurucusu olduğu http://www.doyasiyagez.com/ de okuyucularla paylaşıyor, Tourmag dergisinde de editörlük yapıyor. Türkiye’yi İspanyolca dilinde tanıtan www.DeTurquia.Com sitesinin de kurucu olan Oğulcan’ın deneyimlerini paylaştığımız videonun gençlere ve ebeveynlere ışık tutmasını dilerim. 

 

Yeni videolarımı takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. 

https://www.youtube.com/channel/UCH8-PNDcIAlBL52n6pVSXdA

https://www.youtube.com/channel/UCH8-PNDcIAlBL52n6pVSXdA

Bir Cevap Yazın