okul seçimi

Okul Değerlendirme Anketi

Okul seçimi velilerin en çok zorlandığı konulardan birisi. Veliler en doğru kararı vermek için daha önce o okulda okuyan öğrencilerin, velilerinin tavsiyelerini önemsiyor. Ama bu konuda derli toplu, güvenilir bilgiye ulaşmak gerçekten zor. Bu konuda velilerin daha somut verilere ihtiyaçları olduğunu gözlemliyorum. Bu sebepten velilerin seçim sürecine destek vermek adına bir anket düzenlemeye karar verdim.

Sizlerden isteğim anketime katılmanız, arkadaşlarınızla anketimi paylaşmanız. Bir okulla ilgili ne kadar çok kişi ankete katılırsa o kadar doğru sonuçlara ulaşacağımız için katılımın yüksek olması önemli.

Anketin linki aşağıdadır. 

https://forms.gle/MVaxGps54k8eJmBCA

*Anketin objektif sonuçlanabilmesi için anket, okul kurucusu, yakınları yada okul çalışanları tarafından doldurulmamalıdır. Sadece veliler tarafından doldurulmalıdır. *Bir kişi birden fazla anket doldurmamalıdır. *Okulların şu andaki durumlarını tespit etmek istediğimiz için, değerlendirme yapmak için öğrencinin şu anda o okulda okuyor olması gerekmektedir.

Anket sonuçları sosyal medya hesaplarım ve web sitem ( www.yesimkirman.com )üzerinden paylaşılacaktır.
Katıldığınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

One thought on “Okul Değerlendirme Anketi

  1. Çok iyi düşünmüşsünüz. Bence okulların bursluluk sınavlarının yapılmaya başlandığı şu zamanlarda, LGS puanı ile alan ve/veya almayan Özel Türk Liselerinin bursluluk sınav tarihlerine de topluca ulaşabileceğimiz bir havuz bilgi sitesine ihtiyaç var.

Bir Cevap Yazın