kariyer planlama

Almanya’da Öğrenci Olmak – Kumsal Karışan Instagram Canlı Yayın

29 Şubat Perşembe saat 21:00’de Instagram canlı yayınıma sevgili @genetikcigunluk konuk oluyor. Kumsal Ecem Çolpan Karışan, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2015 yılında, YGS/LYS’de ilk 8000’e girerek Boğaziçi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünü kazandı. 2020 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduktan hemen sonra yüksek lisans-doktora bütünleşik ve burslu bir programdan kabul alıp Almanya’ya yerleşti. Kumsal, geçtiğimiz sene yüksek lisansını tamamladı ve şu anda doktorasının 3.yılında. Araştırmaları bitki genetiği ve ıslah çalışmaları üzerine. Almanya’daki hayatını @genetikcigunluk Instagram hesabıyla bizlerle buluşturuyor.

Kumsal’la eğitim hayatını, başarısının sırrını, bölüm -üniversite seçim süreçlerini, Almanya’ya başvuru ve kabul süreçlerini, kariyer planlamasını nasıl yaptığını konuşacağız.

Kumsal’ın başarılarla dolu eğitim hayatının gençlerimize ilham verici olacağını düşünüyorum. Yurtdışında eğitimi düşünen tüm veli ve öğrencilerimizi yayına bekliyoruz. Sakın kaçırmayın, ilgilenen arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Perşembe akşamı 21:00’de görüşmek üzere.

Çocuğunuzun eğitim hayatını planlamak konusunda bireysel danışmanlık almak isterseniz, randevu ve detaylı bilgi için  ykirmanbilgi@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Yazılarıma kolaylıkla ulaşabilmek için siteme abone olabilir,

Instagram hesabımı https://www.instagram.com/yesimkirman/?hl=tr ,

WhatsApp kanalımı https://whatsapp.com/channel/0029VaAExI7IXnlvdVTwm93o 

Twitter hesabımı https://twitter.com/yesimykirman

You Tube Kanalımı https://www.youtube.com/channel/UCH8-PNDcIAlBL52n6pVSXdA takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın