Uncategorized Yurt Dışında Eğitim

Yurt Dışında Eğitim İçin Yol Haritası Belirlemek Instagram Canlı Yayın

Yurt dışında üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerin sayısı her geçen gün artıyor. Öğrenciler ve veliler hangi ülkelerde ne gibi fırsatlar olduğunu öğrenmek istiyor. Ben de yurt dışında üniversite eğitimi ile ilgili sizlerden çok sayıda soru alıyorum. Tüm bu soruları yanıtlamak üzere QS Türkiye Kayıt Direktörü Ebru Ünal 24 Temmuz 2024 Çarşamba saat 21:00’de Instagram canlı yayınıma konuk olacak.

QS yurtdışında eğitimde 30 yıllık bir deneyime sahip İngiltere merkezli bir yüksek öğrenim araştırma şirketi. QS’i dünya üniversite sıralamaları ile tanıyoruz. QS Türk öğrencilerin İngiltere, Avrupa, ABD ve Kanada’daki en iyi üniversitelere başvurmalarına yardımcı olmak için Türkiye’de de bir merkez açtı.

Canlı yayınımızda QS Türkiye Kayıt Direktörü Ebru Ünal ile yurt dışında üniversite eğitimini tüm detaylarıyla ele alacağız.

📌Türkiye’den en çok hangi ülkelere öğrenci gitmektedir? Bu ülkeler için aileleri nasıl bütçeler beklemektedir?

📌 Öğrenciler eğitimlerine hangi ülke /ülkelerde devam edeceklerini nasıl belirlemeli?

📌 Üniversite başvurularındaki kabul kriterleri nelerdir?

📌Yurt dışında eğitime karar veren öğrenci hazırlıklara ne zaman başlamalıdır? Hangi yıl neler yapmalıdır?

📌Yurtdışında üniversite okumak isteyen öğrencilere QSApply nasıl bir destek veriyor?

Sizler de yurt dışında eğitimle ilgili merak ettiklerinizi yayınımıza katılarak bize iletebilirsiniz. Yayında sizlerin sorularınızı da yanıtlayacağız. Yurt dışında eğitimi düşünüyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız yayınımızı sakın kaçırmayın. İlgilenen arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yayını izleyebilmek için Instagram hesabıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.instagram.com/yesimkirman/

QS Apply’ın Türkiye’de sunduğu ücretsiz danışmanlık desteği ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz aşağıda paylaştığım linkten form doldurabilirsiniz.

bit.ly/3LDtOj2

Bir Cevap Yazın