yaz okulu

2024 İngiltere Yaz Okulu Programları

Yaz tatili yaklaşıyor. Çocuklarımızın yaz tatillerini verimli geçirmeleri adına tercih edilen yaz okulu programlarının pek çok avantajı bulunmakta. Yaz döneminde İngiltere’de katılacakları bir yaz okulu programı ile İngilizce dil becerilerini güçlendirebilir, kişisel gelişim ve gelecek hedeflerine katkıda bulunabilir ve aynı zamanda unutulmaz bir kültürel/sosyal deneyim yaşayabilirler. Pek çok velimiz yaz okulu seçerken güvenilir ve verimli bir program bulma konusunda zorlanabiliyor. Bu yönde gelen talepler doğrultusunda Ironbridge Education & Consultancy ile yaptığımız işbirliği ile 2024 yaz dönemi için İngiltere’de yaz okulu programlarını sizlere sunmaya karar verdik. 

Aşağıda bazı kampüs ve program içerikleri ile ilgili detayları bulabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak  için aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Form dolduran velilerimizle iletişime geçerek detaylar paylaşılacaktır. 

https://forms.gle/GN4vaR3CFVqHgbaP7

Ironbridge Education & Consultancy yıllardır çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğitim programları düzenliyor, kişilerin akademik ve kişisel gelişimine katkıda bulunarak kariyer yolculuklarına rehberlik yapıyor.  İngiltere’de birlikte çalıştığı 3 dil okulunun, farklı lokasyonlardaki 15’in üzerinde kampüs alternatiflerinde, çocuklarınızın hem İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine hem de unutulmaz bir kültürel bir deneyim yaşamalarına olanak sağlıyor. Yaz okulları ülkenin ileri gelen üniversite ve kolejlerinin binalarında düzenlendiği için çocukların dil yetkinliklerinin gelişmesinin yanı sıra  İngiltere’deki öğrencilik hayatını da deneyimlemeleri amaçlanıyor. 

Programlarımızın sunduğu avantajlar arasında:

  • Nitelikli ve deneyimli eğitmenler eşliğinde interaktif dersler
  • Eğlenceli ve etkileşimli öğrenme ortamı
  • Zengin kültürel ve sosyal etkinlikler
  • Akademik ve kariyer hedefine yönelik yoğun içerik
  • Güvenli ve konforlu konaklama imkanları
  • 7/24 destek sağlayan deneyimli personel
  • İngiltere’de ihtiyaç durumunda hızlı müdahale edebilecek bir ekip
  • Konusunda uzman kadro tarafından sunulan vize işlemleri 

yer almaktadır.

Çocuklarınızın dil becerilerini geliştirmek ve unutulmaz bir yaz tatili deneyimi yaşatmak için sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

SAMIAD Summer School Programs: Tüm okullarda haftalık 15 saat İngilizce eğitiminin yanı sıra çocuğunuzun ilgi alanına göre aktivite programları da mevcuttur. Bu kurum Caterham School haricindeki tüm kampüslerinde 7-18 yaş arası öğrencileri kabul etmektedir. Kurumumuz Paris Saint German Futbol okulu ile anlaşmalıdır ve eğitmenleri takımın altyapısını çalıştırmaktadır.

  • Trent College, Nottingham: Modern ve gelenekselin iç içe geçtiği, spor olanaklarıyla tanınan bir kampüs. Tekli ve ikili yatak odaları, paylaşımlı banyolar, tiyatro, modern sınıflar, yüzme havuzu, tenis kortları, kapalı spor salonu ve her türlü hava koşullarına uygun spor sahaları sunuyor. Yaz programı tarihleri 7 Temmuz – 25 Ağustos arasıdır. Bu kampüsteki aktivite programları; Çoklu Etkinlik Programı, Yoğun İngilizce, At Biniciliği, Tenis, Sahne Sanatları

  • Box Hill School, Surrey: Tarihi mimarisi ve son teknoloji olanakları birleştiren bir kampüs. 1-4 kişilik odalar, en-suite banyolar, tenis kortları, kapalı spor salonu, modern sınıflar, tiyatro ve drama stüdyosu, açık yüzme havuzu gibi olanaklar sunar. Yaz programı tarihleri 7 Temmuz – 25 Ağustos arasıdır. Bu kampüsteki aktivite programları; Çoklu Etkinlik Programı, Yoğun İngilizce, At Biniciliği, Sahne Sanatları, Futbol. Kurumumuz Paris Saint German Futbol okulu ile anlaşmalıdır ve eğitmenleri takımın altyapısını çalıştırmaktadır.

  • Wells Cathedral School, Somerset: 909 yılına kadar uzanan tarihiyle dünyanın en eski okullarından biri olan Wells Cathedral School’da iki, üç ve dört kişilik odalar, en-suite odalar, modern sınıflar, tiyatro ve drama stüdyosu, performans mekanı, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, tırmanma duvarı ve spor sahaları gibi olanaklar bulunmaktadır. Yaz programı 7 Temmuz – 18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenir. Bu kampüsteki aktivite programları; Çoklu Etkinlik Programı, Yoğun İngilizce, Sahne Sanatları, Golf, Robotik ve Kodlama

  • The Oratory School, Oxfordshire: Geleneksel mimarisi ve modern sınıf ve spor tesisleri ile dikkat çeker. 1-4 kişilik odalar, paylaşımlı banyolar, 25m kapalı yüzme havuzu, 9 delikli golf sahası, her türlü hava koşullarına uygun spor sahaları, kapalı spor salonu, tiyatro ve drama stüdyosu sunar. Yaz programı 30 Haziran – 4 Ağustos tarihleri arasındadır. Bu kampüsteki aktivite programları; Çoklu Etkinlik Programı, Yoğun İngilizce, At Biniciliği, Tenis, Futbol

  • Caterham School, Surrey: 2023’te İngiltere’nin En İyi Bağımsız Lise Okulu seçilen, Londra’ya kolay erişim imkanı sunan bir kampüs. Tekli, ikili ve dörtlü odalar, en-suite ve paylaşımlı banyo seçenekleri, modern sınıflar, son teknoloji spor merkezi ve yüzme havuzu, tenis kortları, her türlü hava koşullarına uygun spor sahaları, tiyatro ve drama stüdyosu gibi olanaklar sunar. Yaz programı 14 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilir ve 12-18 yaş arası öğrencilere yöneliktir. Londra keşif program, İngilizce + Çoklu Etkinlik

Oxford International Junior Programmes; 8-17 yaş arası öğrencilere yönelik İngiltere, Kanada ve ABD’de eğlenceli ve eğitici programlar sunan köklü bir okuldur. 

  • UK University Preparation – Benenden School, Kent
  • English and Football with Tottenham Hotspur Benenden School, Kent
  • Bradfield College, Reading
  • Christ’s Hospital School, Horsham
  • Sparsholt College, Winchester
  • Royal Holloway University, Egham
  • Goldsmiths University, London
  • University of Greenwich, London
  • Oxford Brookes University, Oxford
  • Oxford International, Oxford
  • Oxford International, Brighton

 

Malvern International; Bu kurum, öğrencilere İngiltere’de dil öğrenimi ve kültürel deneyim sunmanın yanı sıra, üniversite hayatını deneyimleme fırsatı da vermektedir. Her program, öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine ve Birleşik Krallık’ın akademik yaşamını keşfetmelerine olanak tanır.

Şehir Keşif Programları:

Wembley Kampüsü: Londra’nın Wembley Stadyumu’na yakın, modern olanaklara sahip College of Northwest London’da eğitim görülecek. Tek kişilik en-suite odalar ve kapsamlı bir etkinlik programı sunuluyor.

Emily Bowes Londra Kampüsü: CONEL kampüsü, Seven Sisters metro istasyonuna yakınlığı ve Londra’nın merkezi atraksiyonlarına kolay erişimi ile dikkat çekiyor. Tek kişilik en-suite odalar ve zengin bir etkinlik programı sunulmaktadır.

Kampüs Deneyimi Programları:

University of London Parry Hall Centre: Londra’nın Zone 1’inde, üniversite hayatının tadını çıkarabileceğiniz bir ortam sunuyor. Tek kişilik en-suite odalar ve kapsamlı bir etkinlik ve gezi programı mevcut.

University of London The University of Law: Londra’nın kalbinde yer alan bu kampüs, Goodge Street Metro İstasyonu’na iki dakika yürüme mesafesinde. Tek kişilik en-suite odalar ve zengin bir etkinlik programı sunulmaktadır.

Middlesex Üniversitesi: Kuzey Batı Londra’da yer alan bu kampüs, modern eğitim tesisleri ve spor ve rekreasyon aktiviteleri sunuyor. Tek kişilik en-suite odalar mevcut.

Manchester Metropolitan Üniversitesi (MMU): 37,000 öğrencisi ile İngiltere’nin en çok tercih edilen üniversitelerinden biri. Tek kişilik en-suite odalar ve zengin bir etkinlik programı sunuluyor.

Üniversite Keşif Programları:

University of London Garden Hall Centre: İkonik Bloomsbury’de, Londra Üniversitesi’nin kalbinde yer alıyor. Çift kişilik odalar (özel banyolu) ve akademik hayata dair bir ön izleme sunulmaktadır.

University College London (UCL): İkinci en büyük toplam kayıt sayısına sahip olan bu kurum, Marylebone Kampüsü’nde, Baker Street metro istasyonunun karşısında yer almaktadır. Tek kişilik en-suite odalar ve kapsamlı bir akademik program sunulmaktadır.

 Daha detaylı bilgi almak ve kayıt işlemleri hakkında yardım almak için aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

https://forms.gle/GN4vaR3CFVqHgbaP7

Bir Cevap Yazın