yks yks yks danışmanlığı

Yetişkinler İçin YKS Danışmanlığı

Sizleri 4 oğlu, 13 torunu ve 15 torunun çocuğu olan Nola Ochs ile tanıştırmak istiyorum. Kansas’ta yaşayan Nola, 4 oğlunu büyüttükten  ve eşini kaybettikten sonra üniversiteden ders almaya başlıyor ve 95 yaşında üniversiteyi bitirerek dünyadaki en yaşlı mezun oluyor. Bu ona aynı zamanda bir Guiness rekoru da getiriyor. 2007 yılında Fort Hays Eyalet Üniversitesi tarih bölümünden mezun olan Nola, 2010 yılında 98 yaşındayken master derecesini de alıyor. 100 yaşına kadar üniversite derslere katılan Nola 105 yaşında vefat ediyor.

Nola’nın hayatı bizlere ne büyük dersler sunuyor. Yaşımızın hayallerimizin önüne geçemeyeceğini ne güzel anlatıyor. Gerçekten istediğimizde, bunun için çaba sarfettiğimizde ve harekete geçtiğimizde önümüzdeki engellerin birer birer kalktığını görüyoruz. Geçen yıl Nola gibi hayallerini gerçekleştirmek isteyen danışanlarım olmuştu bu yıl da aynı şekilde destek verdiğim danışanlarım var. Cesaretleri, azimleri için onları canı gönülden tebrik ediyorum.

Peki sizde durumlar nasıl?  Aile baskısı, tercih hataları, kendini tanıyamama, maddi imkansızlıklar gibi sebeplerle üniversitede okuyamamış yada istemediğiniz bir bölümde okumuş olabilirsiniz. Şimdiki aklım olsa şu bölümü okurdum, şu mesleği yapardım diyorsanız, mutsuz olduğunuz bir mesleği ömrünüzün sonuna kadar devam ettirmek zorunda değilsiniz. Şimdi uygun şartlar oluştuğunu düşünüyor, üniversitede hayalinizi kurduğunuz bölümü okumak istiyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız size bu süreçte destek olabilirim.

Lise mezuniyetinizin üzerinden seneler geçti üniversiteye giriş sistemi çok değişti. O kadar çok detay var ki bu detayların içinde boğulup kalmadan ihtiyacınız olan bilgiyi alarak ve süreç içinde kontrol görüşmeleri ve tercih dönemindeki destekle hayallerinizi gerçekleştirebiliriz.

Yetişkinler için YKS Danışmanlığı şu hizmetleri kapsar

  • Tanışma görüşmesi, amaç ve hedeflerin incelenmesi
  • YKS ile ilgili bilgilendirme
    • Başvurular, soru sayıları, sınav süresi, sınav içerikleri, puan türleri, barajlar
  • Ders çalışma teknikleri ve motivasyon çalışmaları
  • Bölümleri ve üniversiteleri tanıma çalışmaları
  • YKS Tercih danışmanlığı

Detaylı bilgi almak için ykirman@yesimkirman.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

 

 

Bir Cevap Yazın