özel okul bursluluk sınavı
lgs ortaokul

MEB’den 5, 6, 7 ve 8. Sınıflara Yeni Çalışma Fasikülleri

Millî Eğitim Bakanlığı, 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için 60 adet çalışma fasikülü hazırladı.

Çalışma fasikülleri, öğrencilerin derslerinde işleyecekleri konuları pekiştirecekleri ve farklı soru türleri üzerinde deneyim kazanacakları şekilde tasarlandı. Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf düzeyinde Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerinin her ünitesi için ayrı bir kitapçık olacak şekilde hazırlanan fasiküllerde çeşitli soru türlerinin yanı sıra eşleştirme, bulmaca gibi etkinliklere de yer verildi.

Alan uzmanları tarafından hazırlanan 60 fasikülde; ortaokul Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Sosyal Bilgiler derslerinin sadece birinci ünitelerinden 4 bin 560 soru yer alıyor.

 

Ortaokul öğrencileri için yayımlanan destek paketi her sınıf seviyesindeki sadece birinci üniteyi kapsıyor. Sonrasında diğer ünitelerle ilgili de çalışma fasikülleri yayınlanacak. Ayrıca, ilkokul ve lise seviyesinde de çalışma fasiküllerini hazırlanıp düzenli olarak paylaşılacak.

5.6.7. Ve 8. Sınıflara yönelik 1. Ünite Çalışma fasiküllerin linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Faydalı olmasını dilerim.

http://odsgm.meb.gov.tr/www/5-sinif-calisma-fasikulleri/icerik/565

http://odsgm.meb.gov.tr/www/6-sinif-calisma-fasikulleri/icerik/566

http://odsgm.meb.gov.tr/www/7-sinif-calisma-fasikulleri/icerik/567

http://odsgm.meb.gov.tr/www/8-sinif-calisma-fasikulleri/icerik/568

Bir Cevap Yazın